У Велимченській громаді вперше провели молитовний сніданок

26 Лютого 2024, 09:56
У Велимченській громаді вперше провели молитовний сніданок 833
У Велимченській громаді вперше провели молитовний сніданок

У Велимченській ТГ молитовно підтримали воїнів ЗСУ.

Захід влаштували у суботу, 24 лютого, про це йдеться на сторінці громади у фейсбуці.

Участь у молитовному сніданку узяло понад 100 учасників: керівництво громади, волонтери, священнослужителі, військовослужбовці Збройних сил України, сім'ї воїнів, які наразі на фронті, та сімʼї, в яких росія життя рідної людини.

Читайте також: Разом до перемоги: як у Заболоттівській громаді волонтерять для ЗСУ під час війни

«24 лютого 2022 року для українців став чорним днем. Ті, хто від 2014 року намагались не помічати війну, боляче прокинулись від свого масного сну. Ті, хто в 2014 приймав участь у відбитті російської агресії, без вагань взяли до рук зброю. Тисячі чоловіків вистоювали кілометрові черги до військкоматів, Україна стислась у єдиний кулак, єдності та сили. Завдяки згуртованості, Україна вистояла й витримала перший, але тяжкий удар. Сьогодні по всій лінії фронту йдуть кровопролитні бої із нелюдських змагань заліза та волі.

Тому так важливо, підтримати наших Вонів, щирою молитвою, бо від початку війни на багато духівників рушили на фронт, щоб підтримувати наших бійців молитовно! В період повномаштобного вторгнення, Ваша присутність поряд з воїнами вкрай необхідна, адже молитва, то невидимий щит над головами наших захисників. Священник вкладає до рук воїна наймогутнішу зброю – віру. Дає найціннішу втіху – надію. Щире духовне служіння, здатне підтримати бійців у важку годину, розрадити, й врятувати. Сьогодні всі наші молитви були направлені на захист України, збереження життя наших Воїнів та підтримку сімей військовослужбовців», - йдеться у дописі.

Читайте також:  У Велимченській громаді вшанували полеглих воїнів-захисників

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024