Затоплене пасовище, декларація чиновниці та багатодітна родина: ТОП-5 найактуальніших новин на Район.Ратне

17 Квітня 2018, 17:44
1145

Чимало цікавого трапилося у районі під час Великодніх свят, тому пропонуємо переглянути рейтинг найпопулярніших новин у Район.Ратне.

До вашої уваги традиційна рубрика «Дайджест тижня» із найчитабельнішими новинами з 9 по 15 квітня.

П’яте місце

Ратнівщина: автомобіль злетів у кювет та врізався в дерево

На перехресті доріг Ковель–Ратне–Камінь-Каширський,  сталася дорожньо-транспортна пригода: 47-річний волинянин, керуючи автомобілем «Chevrolet Lacetti», злетів у кювет і врізався в дерево.

Четверте місце

Житель Ратнівщини випав з вікна багатоповерхівки у Польщі

Сумна звістка про випадок у Варшаві зібрала немало читачів. Адже житель Ратнівського району випав з вікна багатоповерхівки. Чоловік залишився живий, однак перебуває у важкому стані у лікарні Варшави. Бажаємо нашому земляку швидкого одужання.

Третє місце

Мільйони сина та нерухомість свекрухи: що задекларувала ратнівська чиновниця

«Бронзовим» призером нашого дайджесту стала інформація про декларацію ратнівчанки Марії Токарської.

У щорічній декларації за 2017 рік начальник відділу з питань трудових відносин та державної експертизи умов праці управління соціального захисту населення Ратнівської РДА  вказала, що не володіє жодними земельними ділянками, автомобілями, нерухомістю чи цінними паперами.

Друге місце

Затоплене пасовище та футбольний майданчик: як у Комаровому розлилася річка Прип’ять

Світлини села Комарове неабияк вразили наших гостей. Чимало відвідувачів Район.Ратне переглянуло фото затоплення території на Ратнівщині, тому новинка отримує «срібло» від наших читачів.

Перше місце

«Я багата, бо маю багато дітей» – ратнівчанка про свою родину

Світлана Севастьянівна Аврамук, родом із Сілець, володіє чималим скарбом: вона має семеро дітей, три невістки, зятя і шестеро внуків. Усе сімейство займається музикою та нині проживає в одному селі.

Поцікавитися розповіддю про сімейство Аврамуків вирішило чимало гостей Район.Ратне, тому вона отримує почесне перше місце.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024