«Я багата, бо маю багато дітей» – ратнівчанка про свою родину

15 Квітня 2018, 13:10
Родина Аврамуків 4548 Джерело: Фото Наталії Аврамук
Родина Аврамуків

Світлана Севастьянівна Аврамук, родом із Сілець, володіє чималим скарбом: вона має семеро дітей, три невістки, зятя і шестеро внуків. Усе сімейство займається музикою та нині проживає в одному селі.

Розповісти про свою велику родину вирішила постійна читачка Район.Ратне Наталія Аврамук, яка є однією із трьох невісток Світлани Севастьянівни та Олександра Кириловича Аврамуків.

Пара живе разом уже 30 років. За цей час у сімейства з’явилося чимало дітей, невісток, а згодом і внуків.

Всі живемо в одному селі, хоча, невістки і зять не місцеві. Аврамуки - привітні люди в селі. Сім'я, з правильними  пріоритетами – запорука того, аби ні у кого навіть думки не виникло кудись виїхати, а краще залишитись у селі, – говорить Наталія.

Жінка каже, що про сім'ю та сімейні цінності часто чує від свекрухи, яка любить повторяти: «я багата, бо маю багато дітей».

Наталя розповідає про діда Кирила, котрий завжди з родиною на свята. Незважаючи на свої 76 років, дідусь танцює не гірше від молодих:

В танцях Кирилові нема рівних, полька з ним закружляє кожного, ще й насміхатися буде: «перетанцював тебе дід».

Всі члени родини Аврамуків співають, а більшість грає на музичних інструментах: Олександр Кирилович грає на гармошці, а його найстарший син Богдан – на гітарі.

Світлана Севастьянівна та її дочка Ольга співають у церковному хорі. Менші діти сім’ї Аврамуків, Володимир та Катя, є учасниками конкурсу «Срібних дзвіночків», мають призові місця. Донька Ангеліна закінчила навчання у Луцьку, часто є ведучою на свята і концерти.

Сергій та Олександр раніше виступали на весіллях,  а зараз радують своїми співами близьких під час сімейних свят. Дід Кирило не відстає від своїх родичів: він є  солістом цього великого сімейства.

Маючи гарний приклад, набагато легше у житті. Оскільки, маючи таку родину, радієш на повну, а коли горе спідкає, знаєш, що тебе розрадять і підтримають, – зазначає Наталя.

Родина Аврамуків
Родина Аврамуків

Родина Аврамуків
Родина Аврамуків

Родина Аврамуків
Родина Аврамуків

 

Коментарі
16 Квітня 2018, 07:39
Мої рідні сусіди ❤️❤️❤️
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024