Ратнівська громада: триває звітування керівників закладів освіти

13 Червня 2023, 09:15
Ратнівська громада: триває звітування керівників закладів освіти 568
Ратнівська громада: триває звітування керівників закладів освіти

У Ратнівській громаді керівники навчальних закладів звітуються за пророблену річну роботу.

Про це йдеться на сайті Ратнівської селищної ради.

Зокрема, 12 червня Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк та староста Кортеліського старостинського округу Микола Корнелюк взяли участь у щорічному звітуванні керівників Кортеліського ліцею імені Василя Корнелюка, Млинівської та Височненської гімназій Ратнівської селищної ради.

Нагадаємо, у Ратнівській громаді розпочали звітуватися керівники закладів освіти.

Кортеліський ліцей – один з найбільших закладів освіти в старостинському окрузі та не має власного укриття. Тому, селищним головою, Віталієм Біруком, акцентувалась увага керівництва закладу щодо розширення наявного найпростішого укриття, яке використовував заклад освіти. Згідно з рекомендаціями ДСНС дозволили використання укриття, яке знаходиться на відстані до 500 м.

Актуальним питанням лишається придбання шкільного автобуса для підвезення учасників освітнього процесу з села Доманове до навчання у Млинівську гімназію та зворотно, оскільки раніше придбаний шкільний автобус було вилучено для потреб ЗСУ.

Найбільш болючою проблемою для батьків Височненської гімназії є відсутність найпростішого укриття, яке б дало можливість навчатись їхнім дітям очно. Це єдиний заклад освіти громади, учні якого навчались за дистанційною формою навчання.

 Тому під час зустрічі присутні обговорили питання пошуку будівлі з підвальним приміщенням в межах 500 м від закладу освіти, яку можна було б використати як найпростіше укриття.

Читайте також: У Велимченському ліцеї вшанували пам'ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024