У Ратнівській громаді розпочали звітуватися керівники закладів освіти

09 Червня 2023, 10:52
У Ратнівській громаді розпочали звітуватися керівники закладів освіти 531
У Ратнівській громаді розпочали звітуватися керівники закладів освіти

У Ратнівській ТГ розпочались щорічні звіти керівників  перед  педагогічним колективом та громадськістю.  

Про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради у фейсбуці.

Звіт керівника охоплює основні напрями його діяльності. 

У четвер, 8 червня Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк, заступниця начальника управління - начальник відділу освіти управління гуманітарної політики Тетяна Данилюк та староста Жиричівського старостинського округу Сергій Вашестюк взяли участь  у щорічному звіті директорів Комарівської та Конищенської  гімназій.

Здобувачі освіти Комарівської гімназії, в тому числі вихованці різновікової групи дошкільного підрозділу, одні з перших, у жовтні 2022 року, перейшли до змішаної форми навчання. 

 Селищний голова відмітив роботу колективу Конищенської гімназії з облаштування найпростішого укриття, що дало змогу також  відновити освітній процес за змішаною формою навчання для учнів. З 1 червня 2023 року відновився освітній процес для вихованців старшого дошкільного віку.

Під час звітування керівників обговорили питання соціально-економічного розвитку громади, шляхи наповнення селищного бюджету та розв'язання проблемних питань жителів сіл Комарове та Конище.

Читайте також: У Кортеліському старостинському окрузі грейдерували дороги

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024