Ратнівчани вчилися прикрашати великоднє печиво 

25 Квітня 2021, 11:12
723

У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості жителі Ратнівського краю вчилися прикрашати імбирне печиво до Великодня.

Передпасхальний майстер-клас відбувся 22квітня. Про це Район.Ратне повідомляє пресслужба установи.

Профорієнтаторка Леся Захарчук розповіла присутнім про мету і плани нового проєкту у діяльності служби зайнятості.

Ратнівчанка Олена Приймачук – учасниця семінарів у рамках проєктів реалізованих службою зайнятості «Успіх в дії», «Успішна громада», масових виїзних заходів на території Ратнівщини та за її межами, відома на сторінках соцмереж. А славиться пані Олена випічкою смачного і привабливого імбирного печива, тортів, короваїв та інших чудо-смаколиків.

Улюблена справа якої переросла у справжню професійну діяльність. За фахом - вчителька початкових класів, яка працювала три роки за спеціальністю у місцевій школі-гімназії №1. Довготривалі декретні відпустки дали можливість реалізовувати свої вміння і навички, поступово удосконалюючись через участь у семінарах-тренінгах, майстер-класах, онлайн-курсах, індивідуальному навчанні.

Пряничну майстерність переймала Олена у відомої кондитерки києвлянки Дарини Рокицької. Своїм досвідом та напрацюваннями з техніки випічки та оформлення солодощів поділилася майстриня із безробітними, що перебувають на обліку в службі зайнятості, жителями громад, фахівцями філії.

Присутні охоче переймали техніку заливки «мокре по мокрому», «трафарет», наведення контуру, ділилися рецептами приготування тістечка та глазурі. Кожен учасник приготував імбирний пряник, як прикрасу до Пасхальної випічки.







Читайте також: У Шменьках чоловік вирощує понад 20 сортів фундука

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024