Ратнівське відділення «Волиньгазу» визнали найкращим у 2019 році

18 Лютого 2020, 12:50
Вручення відзнаки Анатолію Тарасюку 1308
Вручення відзнаки Анатолію Тарасюку

Керівництво компанії «Волиньгаз» відзначило грамотою найкращий колектив і керівника Ратнівського відділення Анатолія Тарасюка за чудову роботу та найкращий результат з усіх чотирьох відділень підприємства.

Про це повідомляють у пресслужбі установи.

Голова правління Мирослав Коротя подякував усім працівникам за якісну та важливу роботу, яку вони здійснють щодня, забезпечують безперебійне та безаварійне газопостачання кількох прилеглих районів.

Подарунок – авто для оперативної повірки лічильників газу в споживачів Ратнівського, Любешівського та Камінь-Каширського районів.


Автомобіль для оперативної повірки лічильників газу
Автомобіль для оперативної повірки лічильників газу

На зустріч з працівниками до смт Ратне приїхали троє директорів: технічний – Павло Козюк, комерційний – Андрій Карпомиз, із капітального будівництва - Сергій Галянт і голова правління Мирослав Коротя. Поспілкувались із представниками трудового колективу з усіх районів, які входять до Ратнівського, відділення.

Вручення відзнаки Анатолію Тарасюку
Вручення відзнаки Анатолію Тарасюку

Під час наради
Під час наради

Детальніше розповіли про розділення платежів за газ, оплату двом компаніям: за спожитий газ – постачальнику «Волиньгаз збут» і газорозподільній компанії «Волиньгаз» – за доставку, послугу з розподілу газу. Проаналізували переваги окремого платежу та складні випадки, які є в сільських населених пунктах, наприклад, коли мешканці не проживають, а одержують платіжки за доставку газу.

Читайте також: Як у Ратному газовики спілкувалися зі споживачами

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024