Молодіжні хори Ратнівщини колядували у Ковелі.ФОТО

05 Лютого 2020, 11:31
Молодіжні хори Ратнівщини колядували у Ковелі 922 Джерело: Православна Ратнівщина
Молодіжні хори Ратнівщини колядували у Ковелі

Молодіжні хори Ратнівського благочиння взяли участь у фестивалі колядок.

У неділю, 2 лютого у Ковелі відбувся заключний єпархіальний Фестиваль колядок. Про це повідомляють на сайті УПЦ Володимир-Волинської єпархії.

Захід ініціював голова Молодіжного відділу єпархії архімандрит Ніфонт (Омельчук). Добрий задум підтримав і благословив керуючий Володимир-Волинською єпархією Високопреосвященніший митрополит Володимир. Фестиваль став фінальною частиною об’ємної програми Молодіжного відділу єпархії, завдяки якій у найвіддаленіших куточках Волині групи творчої молоді з різних благочинь знайшли можливість привітати з Різдвом Христовим місцевих жителів.

Дійство розпочалося Молебнем, котрий очолив митрополит Володимир за участі священників – голів молодіжних відділів благочинь. А далі колядники перейшли з храму у двір храмового комплексу Почаївської ікони Божої Матері і на сцені презентували свої колективи.

У заході взяли участь більше 180 гостей з різних міст і сіл Володимир-Волинської єпархії. Вони представляли 11 благочинницьких округів.

За лаштунками сцени учасники Фестивалю та чисельні глядачі могли ближе познайомитися, зігрітися біля багаття і скоштувати запашного чаю зі смаколиками.

До колядування  долучилися й молодіжні хори Ратнівського району. Фото колядувальників розмістили на сторінці «Православна Ратнівщина» у Facebook.






Читайте також: Як у Ратному колядували та щедрували.ФОТОМОМЕНТИ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024