Майже 600 ратнівчан залишаться без газу

19 Листопада 2019, 18:02
Фото ілюстративне 820
Фото ілюстративне

Два дні у селах району не буде газопостачння.

Про це повідомляють на сайті газовиків.

Ремонтні роботи фахівці проведуть на газових мережах у селі Жиричі Ратнівського району. Тому тимчасово газопостачання припинять 19-20 листопада з 9:00 год. до 17:00 год. в таких селах:

  • село Жиричі
  • село Прохід – 5 споживачів на вул. Центральна

 У ході робіт замінять запірну арматуру відповідно до затвердженого Плану розвитку  «Волиньгаз». Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Відновлення газопостачання майже 600 споживачам відбудеться 20 листопада 2019 року, після завершення ремонтних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог Правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів і газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки й  прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ «Волиньгаз Збут».  

Читайте також: Безпека споживачів та укладення угод: що ратнівчанам потрібно знати про нові тарифи на розподіл газу

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024