Вперто та наполегливо йшов до своєї мети: як безробітний учасник АТО знайшов роботу

15 Листопада 2019, 09:20
Юрій Корпач 1369 Джерело: Ратнівська районна філія ВОЦЗ
Юрій Корпач

Завдяки наполегливій праці та допомозі фахівців центру зайнятості, демобілізований учасник АТО Юрій Корпач успішно влаштувався на роботу.

Розв’язання проблем зайнятості безробітних, в тому числі учасників АТО, залежить від різних чинників: політики держави, державної служби зайнятості й самої людини: її щирості, мобільності, активності, прагнення до самоосвіти, роботи та гідного життя, – пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Фахівці Ратнівської районної філії ВОЦЗ активно співпрацюють з місцевими роботодавцями та іншими соціальними партнерами у напрямку працевлаштування.

Яскравим прикладом є проведена робота з безробітним-учасником АТО Юрієм Корпачем, який в березні 2019 році звернувся за послугами до Ратнівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості та був націлений на пошук роботи за професією «водій автотранспортних засобів».

Кар’єрний радник надала спектр послуг, ознайомила з наявними вакансіями, як на місцевому, так і регіональному ринку праці, запропонувала взяти участь у засіданнях клубу учасників АТО за участю соціальних партнерів, на що молодий чоловік погодився.

Юрій Корпач, під час перебування на обліку, отримав профорієнтаційні послуги, послугу з професійного навчання, брав участь в роботах тимчасового характеру в ТОВ ДП «Комфортбуд» та ТзОВ «Спільний ліс».

Чоловік вперто та наполегливо йшов до своєї мети.

У жовтні 2019 року Ратнівська селищна рада поінформувала про наявність вакансії «водій автотранспортних засобів». Як результат: молодий та амбітний Юрій – працевлаштований, та дякує фахівцям служби зайнятості за докладені зусилля, небайдужість, розуміння, за те, що допомогли змінити світогляд і розкрити здібності.

Читайте також: Не побоялася змінити напрямок діяльності: як безробітна ратнівчанка знайшла роботу

Юрій Корпач
Юрій Корпач

Юрій отримує поради від радниці служби зайнятості
Юрій отримує поради від радниці служби зайнятості

Під час тренінгу
Під час тренінгу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024