Не побоялася змінити напрямок діяльності: як безробітна ратнівчанка знайшла роботу

09 Листопада 2019, 14:15
Людмила Глушко 2575
Людмила Глушко

Безробітна жителька Ратнівщини, не побоявшись змінити свій профіль та напрямок діяльності, успішно влаштувалася працювати у відомий салон краси району.

Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

У травні 2019 року, з метою пошуку роботи, до Ратнівської районної філії ВОЦЗ звернулась Людмила Глушко. Молода, творча та перспективна вона працювала педагогом-організатором, але в силу обставин залишилась без роботи. Особистий консультант запропонувала пройти профілювання, щоб визначити мотивацію та потенціал безробітної.

Не побоявшись змінювати свій профіль та напрямок діяльності (Людмила закінчила Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, де здобула кваліфікацію вчителя початкових класів), враховуючи особисті риси, безробітна погодилась під час надання індивідуальної консультації з кар’єрним радником пройти перекваліфікацію за професією «Педикюрник».

Людмила успішно завершила навчання у Рівненському ЦПТО та склала іспити. У результаті: безробітна працевлаштувалася до салону краси «Едельвейс» й задоволена своїм новим місцем роботи.

Читайте також: Як ратнівчанка підвищила свою професійну кваліфікацію 

Під час роботи у салоні краси
Під час роботи у салоні краси

Під час роботи у салоні краси
Під час роботи у салоні краси

Людмила за роботою
Людмила за роботою

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024