Заболоттівська ОТГ: затвердили стратегічний план розвитку громади

13 Грудня 2018, 09:24
У волинській громаді затвердили стратегічний план розвитку 3204
У волинській громаді затвердили стратегічний план розвитку

У Заболоттівській ОТГ затвердили стратегічний план розвитку громади, що розроблений за сприяння Волинського ВП ЦРМС під керівництвом Анатолія Пархом'юка та радниці з просторового планування та управління місцевими ресурсами Катерини Степчук.

Активну роботу над стратегічним плануванням у громаді розпочали з березня місяця цього року завдяки голові Заболоттівської ОТГ Валерію Свіржевському та юристці Світлані Борошук, – пише Катерина Степчук на своїй сторінці у Facebook.

Під час другого засідання робочої групи застосували інтерактивний формат «Світове кафе» на тему: «Визначення пріорітетних напрямів стратегічного планування», що значно підвищило зацікавленість учасників робочої групи до процесу стратегування.

Оксана Урбан також долучилася до заходу, оскільки їй, як радниці з децентралізації, небайдуже майбутнє об'єднаних територіальних громад Волині.

Стратегія розвитку об’єднаної територіальної громади є потужним інструментом об‘єднання лідерів бізнесу, посадовців місцевої влади, активних громадян для створення публічно-приватних партнерств, що має позитивний вплив на місцевий діловий клімат та конкурентне становище громади, а також на вирішення інших питань, пов’язаних з рівнем життя всіх громадян.

Стратегічне планування – це не одноразова подія, з певним початком і кінцем, навпаки, це ефективний інструмент менеджменту. Саме завдяки створенню належного системного моніторингу та коригування, а також управлінню впровадженням стратегічного плану досягається високий рівень відповідальності за реалізацію стратегії та її адаптацію до змінних зовнішніх та внутрішніх чинників.

«З огляду на вищенаведене, прийнята пропозиція щодо створення моніторингової групи, склад якої буде затверджено на сесії 20 грудня. Дякую усім за проведену титанічну роботу та успіхів у реалізації плану дій!» – йдеться у дописі Катерини Степчук.

Читайте також:

Як у Ратному працювали над планом міжнародної культурної співпраці

 

Засідання робочої групи
Засідання робочої групи
Засідання робочої групи
Засідання робочої групи

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024