Як у Ратному працювали над планом міжнародної культурної співпраці

09 Листопада 2018, 12:30
У Ратному працювали над планом міжнародної культурної співпраці 2066
У Ратному працювали над планом міжнародної культурної співпраці

У приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося робоче засідання з підготовки Плану розвитку прикордонної співпраці у галузі культури між Ратнівським районом Волинської області (Україна) і Кобринським районом Брестської області (Республіка Білорусь) до 2022 року.

Обговорення перспективи співпраці провели у вівторок, 6 листопада. Про це пишуть на сторінці By learning the culture of the neighbouring nation - towards partnership у Facebook.

Учасниками засідання стали представники органів місцевого самоврядування, управлінь та інституцій, які відповідають за сферу культури як з української сторони, так і з білоруської. 

Представники обох делегацій обговорили можливості подальшого транскордонного співробітництва і внесли конкретні пропозиції до проекту Плану розвитку прикордонної співпраці у галузі культури між Ратнівським районом Волинської області (Україна) і Кобринським районом Брестської області (Республіка Білорусь) до 2022 року. 

Проект Плану згодом розмістять на веб-сторінках та соціальній мережі Facebook для громадського обговорення.

Захід відбувся у рамках проекту «Від пізнання культури сусіднього народу – до зміцнення партнерства і взаєморозуміння», який упроваджується за фінансової підтримки Європейського Союзу, Програми Територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна».

Читайте також: Заліси: ремонт будинку культури триває

Учасники обговорення
Учасники обговорення

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024