У райцентрі провели акцію «Світ без насильства!»

30 Листопада 2018, 13:50
У райцентрі провели акцію «Світ без насильства!» 1080
У райцентрі провели акцію «Світ без насильства!»

У Ратному жителям селища розповіли як запобігти та протистояти насильству в сім'ї.

Організували інформаційно-роз’яснювальний захід фахівці Ратнівської районної філії ВОЦЗ спільно з спеціалістами районного відділу ДРАЦС головного територіального управління юстиції у Волинській області Оксаною Калінчик, Альоною Шинкарук, бюро безоплатної правової допомоги Євгенією Супрунюк. Про це пишуть на сторінці служби зайнятості у Facebook.

Акція «Світ без насильства!» привернула увагу громадськості до цих проблем та можливості їх попередження чи в деякій мірі вирішення. Фахівці державних установ знайомили мешканців зі своїми послугами, наданням правової допомоги з різних питань, захистом законних прав та інтересів громадян.

Фахівчиня служби зайнятості детальніше зупинилася на можливостях працевлаштування громадян на території України, а у випадку працевлаштування за кордоном-умовами безпечного повернення їх на України. 

Куди звертатися з питань насильницьких дій в сім’ї, як правильно оформити документи правового характеру, які методи впливу на платників аліментів у разі їх несвоєчасної сплати та ряд інших запитань давали відповіді компетентні фахівці. Ті, хто детально цікавився вирішенням своїх проблем, мав змогу отримати юридичні консультації у бюро правової допомоги.

Захід для жителів селища організували в рамках загальнонаціональної кампанії «16 днів проти насильства».

Читайте також: Завдяки центру зайнятості жителька Ратнівщини стала успішною підприємицею

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024