Завдяки центру зайнятості жителька Ратнівщини стала успішною підприємицею

29 Листопада 2018, 08:50
Світлана Свидунович 1870
Світлана Свидунович

Завдяки фахівцям районної служби зайнятості, колишня безробітна започаткувала успішну власну справу.

Розповідь про це опублікувала у Facebook Ратнівська районна філія центру зайнятості.

Жителька села Гірники Світлана Свидунович, перебуваючи на обліку в Ратнівській районній філії, відвідала профорієнтаційні заходи, пов’язані з працевлаштуванням, отримала індивідуальні послуги, брала участь в семінарі з основ бізнесу, отримала індивідуальну профконсультацію з використанням тестових методик та консультацію щодо отримання додаткових знань з ведення бізнесу, за результатами проведеного профілювання складено план заходів щодо сприяння зайнятості.

За направленням районної філії Світлана проходила курси цільового призначення за програмою «підприємець-початківець» у Волинському коледжі національного університету харчових технологій, де розробила й успішно захистила бізнес-план на тему «Торгівля продовольчими товарами» і вже наприкінці листопада 2018 р. за рішенням комісії Ратнівської районної філії вже зареєструвалася як фізична особа – підприємець.

Світлана вдячна службі зайнятості за отримані знання при проходженні курсів за програмою «підприємець-початківець», підтримку та розуміння при відкритті власної справи та надіється на подальшу співпрацю при розширенні бізнесу в майбутньому. Фахівці служби зайнятості висловили надію що лише завдяки малому бізнесу будуть створені нові робочі місця насамперед в сільській місцевості, наповнення бюджету та благополуччя населення.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024