Як у Ратному нагороджували кращих із кращих дітей району. ФОТОМОМЕНТИ

20 Травня 2019, 14:55
2155

У райцентрі відбулося свято вшанування обдарованих дітей «Сузір’я талантів».

Участь у заході взяли участь переможці та призери обласних та всеукраїнських предметних олімпіад, турнірів, конкурсів і змагань, вчителі, батьки, директори закладів освіти, керівники району. Святковий захід відбувся 17 травня 2019 року в залі засідань районної ради. Про це пише відділ освіти, молоді та спорту Ратнівської РДА.

Святкове дійство відкрив начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентин Андросюк. Голова районної державної адміністрації Андрій Харлампович та голова районної ради Михайло Макарук вручили чотири стипендії кращим учням району: Куничнику Сергію, учню 11 класу НВК с. Гірники;  Гурич Вікторії, учениці 11 класу та Ваконюку Максиму, учню 10 класу  НВК № 1-гімназія смт Ратне; Лахтюк Алісі, учениці 10 класу ЗОШ №2 смт Ратне.

На «зірковому олімпі» грошові премії отримали також 35 учнів-переможців обласних олімпіад, турнірів, конкурсів, змагань, 13 учнівських команд та колективів. 47 педагогів, які досягли вагомих результатів на обласних перегонах, одержали грамоти голів районної державної адміністрації та районної ради, подяки начальника відділу освіти, молоді та спорту.

Відзнаки отримали п'ять переможців і лауреатів зонального та обласного етапів Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019». 

Подяки начальника відділу освіти, молоді та спорту вручили вісьмом батькам випускників.

Теплі слова вітань та побажань линули від: Наталії Поруцко, вчительки історії НВК с. Гірники, Лідії Колядюк, мами випускниці НВК с.Броди Іванни Колядюк.

Гарний настрій та незабутні враження отримали учасники та гості свята і від художніх номерів, які підготували учні освітніх закладів району.

Читайте також: Ратне: відзначили кращих школярів та освітян району. ФОТО






























































Коментарі
20 Травня 2019, 19:48
Що за совдепія? Немає кращих чи гірших дітей. Всі діти однаково неповторні. Як боротися з булінгом у школах, якщо сама система розділяє на хороших і гірших?
23 Травня 2019, 12:45
Причому тут совдепія? Вистачить вже! Кожна праця має бути відзначена. Молодці організатори! Дітям і педагогам приємно.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024