Ратне: відзначили кращих школярів та освітян району. ФОТО

18 Травня 2019, 11:28
У Ратному відзначили кращих школярів та освітян району 3178
У Ратному відзначили кращих школярів та освітян району

У Ратному відбулася щорічна урочиста церемонія нагородження талановитих та обдарованих дітей Ратнівщини, переможців обласних і районних предметних олімпіад, творчих конкурсів, спортивних змагань, освітян району.

Про це повідомляє відділ внутрішньої, інформаційної політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

У цьому навчальному році учні здобули 38 перемог у третьому обласному етапі олімпіад, були учасниками четвертого етапу Всеукраїнських олімпіад та зайняли перше місце серед районі Волинської області у олімпіадних перегонах.

Очільник району Андрій Харлампович звернувся до юних талантів з вітальним словом та подякував їм за високі досягнення, результативну участь у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, просвітницьких конкурсах обласного, всеукраїнського рівнів, спортивні досягнення. Також подякував вчителям – наставникам, які вклали свою часточку праці у формування творчої особистості учнів та вручив грамоти районної державної адміністрації окремим педагогам.

Особливо хвилюючим був момент вручення стипендій голів районної державної адміністрації та районної ради.

Стипендіями нагородили:

Сергія Куничника, ученя 11 класу НВК с. Гірники, який 4 роки поспіль показує ІІ результат на обласній олімпіаді з фізики. У цьому році виборов ІІІ місце на обласній олімпіаді з інформатики. Сергій – призер Всеукраїнського етапу Конкурсу «Екософт – 2018»;

Вікторію Гурич, ученицю 11 класу НВК № 1-гімназія смт Ратне. Вікторія – неодноразовий призер обласної олімпіади з математики та географії, переможець обласних турнірів з математики та фізики. Цьогоріч Вікторія досягнула ІІІ результату на Всеукраїнському етапі конкурсу-захисту наукової роботи секції МАН Ратнівського ЦДЮТ з географії;

Максима Ваконюка, ученя 10 класу НВК № 1-гімназія смт Ратне. Максим – переможець не лише олімпіади з географії, а й залишається кращим інформатиком району – третій рік завойовує перемоги (І та ІІ місця) на обласній олімпіаді з інформатики;

Алісу Лахтюк, учениця 10 класу ЗОШ № 2 смт Ратне. Аліса здобула ІІ місце на обласній олімпіаді з фізики, ІІІ – з математики, ІІ – на олімпіаді ім. Кравчука та ІІІ місце на обласному турнірі юних географів.

Усі призери обласних та Всеукраїнських олімпіад отримали грошові винагороди, а їх наставники – заохочення у вигляді преміювання на наступний рік. Обдарованій учнівській молоді та їх педагогам також вручені грамоти та подяки відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

За результатами роботи з обдарованою учнівською молоддю, перше місце в рейтингу серед освітніх закладів району виборов учнівський та педагогічний колектив НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня № 1-гімназія» смт Ратне (директор – Катерина Власюк), друге місце – ЗОШ І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне (директор – Ігор Рудчик), третє – НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» с. Гірники (директор – Олександр Ковч).

Гарний настрій свята музичними, танцювальними та гумористичними виступами створювали талановиті діти, а також ведучі заходу. Свято було переповнене нагородами і вдячністю за перемоги та копітку працю.

Школярі
Школярі

Освітяни Ратнівщини
Освітяни Ратнівщини

Кращі учні та освітяни району
Кращі учні та освітяни району

1
Кращі учні та освітяни району
Кращі учні та освітяни району

Директори шкіл району
Директори шкіл району

Кращі учні та освітяни району
Кращі учні та освітяни району

Кращі учні району отримали відзнаку
Кращі учні району отримали відзнаку

Кращі учні району отримали відзнаку
Кращі учні району отримали відзнаку

Читайте також: Ратнівчанам розповіли, як отримати податкову знижку на освіту дитини

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024