Осучаснять ратнівську гімназію

11 Жовтня 2018, 12:07
Гімназія 2430
Гімназія

Освітній комплекс нового зразка планується у Ратному.

Голова райдержадміністрації Андрій Харлампович, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Валентин Андросюк, директор ПП «Ковелькомунпроект» Віктор Дубина, інженер-будівельник підприємства Сергій Коренга в рамках підготовки пропозицій нових проектів, які будуть здійснюватись за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2019 році, оглянули приміщення загальноосвітньої школи-гімназії №1, що у селищі Ратне. Про це йдеться на сторінці РДА у Facebook.

У рамках проекту планують заміну даху двох корпусів школи, тепломодернізацію стін та встановлення енергозберігаючих вікон, реконструкцію спортивного та географічного майданчиків, бази з відповідним оснащенням для допризовної підготовки юнаків, зони дендропарку, парковки авто, облаштування навколишньої території.

«Ми вже плануємо подачу проектів об’єктів, які хочемо реалізовувати в наступному році за кошти ДФРР. Тому, відповідну проектно-кошторисну документацію модернізації приміщення та території школи №1, розробляємо вже зараз. Реалізація даного проекту дасть можливість зробити каскадний комплекс із новозбудованого дитячого садка і школи нового зразка», – зазначив очільник району Андрій Харлампович.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024