Як вітали працівників нафтової промисловості

10 Вересня 2018, 09:40
Під час вітання у Ратнівському відділенні ПАТ «Волиньгаз» 1820
Під час вітання у Ратнівському відділенні ПАТ «Волиньгаз»

Працівники Ратнівського відділення ПАТ «Волиньгаз» зібралися у актовій залі своєї організації на урочисті збори, де Євген Савлук привітав з професійним святом.

Про це повідомляє - Відділ внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Привітати працівників прибув перший заступник голови районної державної адміністрації Євген Савлук. Звертаючись до присутніх, Євген Петрович зауважив, що з усіх енергоносіїв, які отримує населення в своїх оселях, газ – є безперебійним ресурсом, відзначив значущість їх праці для жителів Ратнівщини, висловив вдячність за самовіддану працю.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості посадовець вручив грамоти районної державної адміністрації та грошові премії Валентинї Савчук – бухгалтеру Ратнівського відділення ПАТ «Волиньгаз», Валентину Хоцевичу – слюсарю з експлуатації та ремонту підземних газопроводів 4-го розряду групи експлуатації мереж Ратнівського відділення ПАТ «Волиньгаз» та Роману Кондратюку – слюсарю з експлуатації та ремонту газового устаткування 4-го розряду групи ВДСГ Ратнівського відділення ПАТ «Волиньгаз».

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024