Команда Забродівської ОТГ перемогла у змаганнях із волейболу в Шацьку

28 Серпня 2018, 09:12
Переможці змагань 2805
Переможці змагань

У четвер, 23 серпня, в день Державного прапора України та з нагоди Дня Незалежності біля озера Велике Чорне відбулися змагання з пляжного волейболу на кубок Шацької ОТГ.

Урочисто відкрили змагання в.о. Шацького селищного голови, секретар Людмила Цевух, голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець та голова Шацької районної ради Сергій Карпук, побажавши учасникам змагань хорошої та цікавої гри, і головне – перемоги, – пише Район.Шацьк.

Вперше позмагатися за кубок прибули не лише команди з Шацька, а й дві команди сусідньої Згоранської сільської ради та одна команда із Забродівської ОТГ (Ратнівський район), з якою в шачан склалися тісні дружні стосунки.

Загалом же до участі у пляжному волейболі зареєструвалося 12 команд, і вже після жеребкування на двох піщаних майданчиках розпочались запеклі волейбольні бої. Ефектні падіння та забиті голи, суперечки та невдачі, емоції та спокійна і врівноважена гра фаворитів – чого тільки не бракувало у запеклих волейбольних сутичках!

У підсумку після проведених ігор за вихід у фінал змагалися команди «Згорани-1», які зіткнулися із потужними гравцями з Забродівської ОТГ (хлопці ще з перших хвилин продемонстрували спокійну, беземоційну та професійну гру, одразу заявивши на право бути володарями кубка).

У результаті, як і очікувалось, фіналістами стали забродівські волейболісти, впевнено «поклавши на лопатки» згоранців з рахунком 15:2 у першому таймі та 15:8 – у другому.

А на другому полі за вихід у фінал боролися команда «Згорани-2» проти вчителів фізкультури Шацької школи-гімназії (Віктор Цюп’ях та Ігор Борсук). Саме остання команда з шацьких волейболістів у запеклих іграх таки виборола право на півфінальну гру. І чи то втома від безперервних ігор, чи то не вистачило везіння, але шацькі волейболісти поступились згоранським з рахунком 15:8 у першому таймі та 15:10 – у другому.

А вже у фіналі за кубок Шацької ОТГ впевнену перемогу над командою «Згорани-2», показавши спокійну, майже професійну та врівноважену гру, перемогу здобули фаворити змагань – команда Забродівської ОТГ з рахунками 21:13 у двох таймах.

Переможці отримали від Людмили Цевух не лише кубки та медалі, а й грошові винагороди – 300, 400 та 600 гривень відповідно за ІІІ, ІІ та І місце, а також шампанське від спонсора. А вже після напруженої гри для учасників змагань приготували рибну юшку для відновлення сил після напруженої боротьби.











 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024