Як ратнівські секретарі ділилися своїм досвідом з колегами у Шацьку

13 Серпня 2018, 13:15
Ратнівські секретарі ділилися досвідом роботи із шацькими колегами 2045
Ратнівські секретарі ділилися досвідом роботи із шацькими колегами

Секратарі сільських та селищних рад Ратнівщини ділились досвідом роботи з колегами у Шацькій об’єднаній територіальній громаді.

Про це інформує Відділ внутрішньої та інформаційної політики Ратнівської райдержадміністрації.

Виїзний семінар – навчання за участю керівника апарату районної державної адміністрації Світлани Юзепчук, секретарів, окремих голів сільських, селищних рад району, держслужбовців пройшов на базі Шацької об’єднаної територіальної громади.

Пленарне засідання відбулося в приміщенні Шацької селищної ради. Про організацію роботи виконкому об’єднаної територіальної громади проінформувала в/о Шацького селищного голови Людмили Цевух. Людмила Степанівна розповіла про громаду, роботу селищної ради та проблеми, які вдалося вирішити спільними зусиллями.

Учасники семінару також оглянули об’єкти соціально-культурної сфери селища, зокрема, місцевий стадіон, парк відпочинку, рекреаційну зону біля озера Чорне та ознайомились з роботою комунального закладу.

За результатами заходу, присутні поділилися досвідом роботи, отримали натхнення та нове бачення щодо організації роботи виконкомів у своїх молодих громадах. Наприкінці семінару, керівник апарату районної державної адміністрації Світлана Юзепчук подякувала організаторам за приємну зустріч.

ПІд час заходу
ПІд час заходу

У Шацькій селещній раді
У Шацькій селещній раді

Оглядання культурної сфери Шацька
Оглядання культурної сфери Шацька

Загальне фото працівників
Загальне фото працівників

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024