Ратнівський колектив серед переможців Всеукраїнського конкурсу

15 Липня 2018, 09:40
Ратнівське управління водних ресурсів відзначили за перемогу у конкурсі 1993
Ратнівське управління водних ресурсів відзначили за перемогу у конкурсі

Ратнівське міжрайонне управління водного господарства отримало відзнаку за зайняте призове місце у конкурсі на Кращий колективний договір 2017 року.

Про це повідомляє Волинське обласне управління водних ресурсів.

Цьогоріч у лютому, на спільному засіданні колегії та профкому об’єднаної профспілкової організації облводресурсів, підведені підсумки виконання Галузевої угоди між Держводагентством і Профспілкою працівників агропромислового комплексу України та прийнятих колективних договорів на 2017-2019 роки в підвідомчих водогосподарських організаціях за минулий рік. На зібранні визначили найкращі показники виконання зобов’язань колективного договору в Ратнівському міжрайонному управлінні водного господарства.

Необхідні матеріали, згідно визначених форм виконання колективного договору за 2017 рік, в Ратнівському МУВГ були представлені на обласний і республіканський огляди-конкурси «На кращий колективний договір».

Постановою президії ЦК профспілки працівників АПК України від 26.06.2018 року «Про підсумки конкурсу на кращий колективний договір» серед водогосподарських організацій  України Ратнівське міжрайонне управління водного господарства (начальник Тимощук М.І., голова первинної профспілкової організації Дейнека В.Г.) зайняло друге місце в конкурсі. За перемогу ратнівську установу відзначли Дипломом Профспілки працівників АПК України та винагородою в сумі 500 грн.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024