У Луцьку показали перспективний план формування Ратнівської громади

03 Липня 2018, 14:50
Перспективний план формування території Ратнівської громади 6355 Джерело: http://kosharuk.com.ua/statti/33-yak-zhe-vigliadatime-perspektivniy-plan-formuvannia-teritory-gromad-volinskoii-oblast-bez-blih-pliam.html
Перспективний план формування території Ратнівської громади

Обласна державна адміністрація внесла на розгляд проект рішення, який враховує у відповідності до методичних рекомендацій офіційно подані місцеві ініціативи та пропозиції спеціально-створеної робочої групи.

Як же виглядатиме Перспективний план формування територій громад Волинської області без «білих плям»?. Це питання розглядалося у понеділок, 25 червня, на засіданні профільної комісії Волинської облради, – про це повідомляє Сергій Кошарук на персональному сайті.

«Білими плямами» поміж собою спеціалісти називають ті громади, котрі до цього часу неактивні та не визначилися щодо об’єднання в майбутню об’єднану громаду чи приєднання до існуючої ОТГ. Нині таких – 32 громади на території семи районів, зокрема в Іваничівському, Ківерцівському, Ковельському, Луцькому, Любешівському, Любомльському, Ратнівському та Старовижівському.

Відповідальним суб’єктом формування Перспективного плану ОТГ в області законом визначено – обласну державну адміністрацію. Проте головою ОДА створена спеціальна робоча група зі спеціалістів та фахівців, яка попередньо розглядає усі питання Перспективного плану те рекомендує облдержадміністрації відповідні рішення.

Читайте також: Кортеліські депутати обговорили перспективи об’єднання у громаду

Облдержадміністрацією, з урахуванням критеріїв Мінрегіону щодо формування спроможних об’єднаних територіальних громад, позиції окремих депутатів обласної ради, міських, селищних, сільських рад, а також рекомендацій робочої групи з підготовки змін до перспективного плану формування територій громад Волинської області сформовано ряд пропозицій. Таким чином у Ратнівському районі запропонували включити до складу Ратнівської селищної ОТГ Кортеліську, Млинівську, Височненську та Здомишельську територіальні громади Ратнівщини.

Перспективний план формування території Ратнівської громади
Перспективний план формування території Ратнівської громади

Перспективний план громад Волинської області
Перспективний план громад Волинської області

 

Коментарі
06 Липня 2018, 19:46
Дивне у шоколадних гауляйтерів добровільне об'єднання. Краска виступала за приєднання до Заболоттівської ОТГ,та в Ратне плювали на думку людей. За скільку часу приїде швидка допомога з райцентру,і яка буде вартість поїздки по довідку до Ратного?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024