Замшанівський навчальний заклад визнали «Школою-відкриття року»

15 Травня 2018, 15:12
Педагоги замшанівської школи 6487
Педагоги замшанівської школи

Під час обласного свята «Творча обдарованість» педагогів та школярів Ратнівщини нагородили за перемоги у обласних та всеукраїнських інтелектуальних змаганнях.

Талановитих учнів, а також їхніх наставників, відзначили подяками та подарунками  у понеділок, 14 травня, – про це повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Захід відбувся у приміщенні головної адмінбудівлі краю.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток творчої обдарованої учнівської молоді та результативну підготовку школярів до участі у міжнародних і всеукраїнських інтелектуальних змаганнях Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагородили Ірину Кисіль, вчительку української мови та літератури навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» села Заліси Заболоттівської селищної ради.

Разом із тим, «Школою-відкриття року» визнали ЗОШ І-ІІІ ступенів села Замшани Ратнівського району.

Також за високі досягнення упродовж навчального року ще 110 кращих учнів та педагогів краю відзначили Почесними грамотами управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, а також грошовими винагородами.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024