Ратнівський суд оштрафував хулігана, котрий побив знайомого та пошкодив його авто

26 Березня 2024, 13:01
Ратнівський районний суд 390
Ратнівський районний суд

У Ратному судили чоловіка, який побив на АЗС чоловіка та пошкодив його авто.

Ратнівський районний суд оштрафував хулігана на 29 тисяч гривень, про це повідомляє ІА «Волинські Новини».

Як ідеться у вироку, злочин трапився торік 7 червня на автозаправці WOG у селищі Ратне на вулиці Центральній, 1А. Близько п’ятої ранку п’яний місцевий житель Вадим Д. підійшов до автомобіля «Merсedes Benz 1324D», відчинив водійські дверцята та кілька разів вдарив водія у голову та тулуб. Внаслідок цього чоловік отримав легкі тілесні ушкодження.

На цьому хуліган не заспокоївся: він узяв з власного авто домкрат та вдарив по дзеркалу заднього виду та водійських дверцятах Mercedes, завдавши пошкоджень на 4 тисячі 350 гривень.

Вадим Д. визнав свою вину в суді, зазначивши, що обставин побиття раніше незнайомого йому потерпілого та розбиття дзеркала заднього виду й скла у водійських дверцятах його автомобіля не пам`ятає.

На початку судового розгляду волинянин пояснив свою неадекватну поведінку можливими наслідками вживання призначених йому лікарських засобів для подолання нікотинової залежності, заперечивши факт вживання алкогольних напоїв. Однак в іншому судовому засіданні він визнав перебування у стані алкогольного сп`яніння під час указаних подій.

Волинянин вказав, що компенсував потерпілому майнову та моральну шкоду. Потерпілий підтвердив це заявою, у якій також вказав, що покладається на думку суду в питанні обрання покарання.

Зрештою, суд вирішив призначити хулігану покарання у виді штрафу в розмірі 28 тисяч 900 гривень.

Читайте також: Ратнівський суд покарав чоловіка за домашнє насильство

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024