У Ратному відбувся звітний концерт Ратнівської дитячої музичної школи

12 Березня 2024, 20:00
У Ратному відбувся звітний концерт Ратнівської дитячої музичної школи ФОТО 234
У Ратному відбувся звітний концерт Ратнівської дитячої музичної школи

 У Ратнівській дитячій музичній школі відбувся благодійний творчий звітний концерт, приурочений 210 річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка «Свою Україну Любіть».

Участь у заході, який відбувся 10 березня, взяли участь учні та викладачі школи. Про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради.

На початку концерту учасники заходу хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв, що віддали своє життя у боротьбі за рідну Батьківщину.

Програма звітного концерту складалася з 43 номерів різних стилів та жанрів. Юні музиканти у супроводі своїх наставників продемонстрували майстерні концертні виступи.

Глядачі мали можливість насолодитися дитячим хором, сольними номерами та ансамблями народних, духових, струнно-фортепіанних відділів, класу театрального мистецтва, народним та духовим оркестрами та формами колективного музикування.

«Запальні танці у виконанні класу хореографії та яскраві костюми юних танцюристів додали чудового, весняного настрою.  Кожне мистецьке дійство школи прикрашає виставка художніх робіт учнів класу образотворчого мистецтва. Маленькі художники щоразу по особливому тішать своєю творчістю», – зауважують на сайті держустанови.

Наприкінці концерту Ратнівський селищний голова Віталій Бірук подякував учням і педагогічному колективу школи за концерт, батькам за талановитих дітей, побажав любові до музики, до рідного краю, мирного неба та неодмінної перемоги.

Під час концерту вдалося зібрати 3,3 тисячі гривень на ЗСУ.

Читайте також: Восьмикласниці Ратнівського ліцею здобули призові місця в обласній онлайн-вікторині

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024