У Ратному змагалися чотири волейбольні команди області

11 Березня 2024, 16:25
Волейболісти ФОТО 435
Волейболісти

На базі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся відкритий благодійний турнір з волейболу серед чоловічих команд пам’яті воїна-інтернаціоналіста Миколи Заліпи та на підтримку Збройних Сил України.

Спортивний захід провели у неділю, 10 березня, повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради.

Участь у змаганнях узяли такі команди: Волинського національного університету імені Лесі Українки (місто Луцьк), міста Ковель (Ковельська громада), селища Ратне (Ратнівська громада) та села Датинь (Велимченська громада).

Розпочався спортивний захід хвилиною мовчання за полеглими воїнами, мирними громадянами, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Учасників змагань привітали начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк та голова Ратнівської організації ВОСВА Сергій Філіпчук.

Турнір проходив по коловій системі. Кожна гра була по своєму напружена, цікава та інтригуюча з наступними результатами:
1.    ВНУ – Ковель (2:0)
2.    Ратне – Датинь (2:1)
3.    Ковель – Ратне (0:2)
4.    Датинь – ВНУ (1:2)
5.    Ковель – Датинь (2:1)
6.    ВНУ – Ратне (2:0)

За підсумками змагань перше місце посіла команда ВНУ, друге місце зайняла команда селища Ратне, на третьому місці – команда міста Ковель та четверте місце – у команди села Датинь.

Усі команди отримали кубки та дипломи, гравці з першого по третє місце – медалі.

Також відзначили найкращих гравців турніру: в команді селища Ратне – Андрія Глушко, в команді міста Ковель – Вадима Грека, в команді ВНУ – Констянтина Хлопука та в команді села Датинь – Юрія Зінюка, яких нагородили пам’ятними статуетками.

«Загальне керівництво з організації та проведення змагання здійснили управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради, Ратнівська ДЮСШ та Ратнівська організація Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану», - додали у селищній раді.

Читайте також: Річицькі волейболісти – переможці змагань з волейболу Забродівської громади

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024