Володимирський педколедж співпрацюватиме із Ратнівською громадою

08 Лютого 2024, 10:02
Володимирський педколедж співпрацюватиме із Ратнівською громадою 485
Володимирський педколедж співпрацюватиме із Ратнівською громадою

Ратнівська селищна рада підписала меморандум про співпрацю із Володимирським педагогічним фаховим коледжем імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради.

Про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради.

У середу, 7 лютого, до Ратнівської громади завітала делегація педагогів Володимирського педколеджу імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради на чолі з Миколою Савельєвим, директором, кандидатом педагогічних наук,  у складі Олександра Юринця, заступника директора з навчальної роботи, кандидата педагогічних наук; Оксани Білик, голови циклової комісії викладачів образотворчого мистецтва, майстра народної творчості та Ольги Наумчук, викладачки соціально-економічних дисциплін.

Задля формування в учнівської молоді реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору педагогічних професій, представники коледжу зустрілись з вихованцями-випускниками Опорного закладу освіти «Гірниківський ліцей Ратнівської селищної ради», ліцею №1 смт Ратне імені Василя Газіна Ратнівської селищної ради та Ратнівського ліцею № 2 імені Миколи Заліпи Ратнівської селищної ради.

Випускників закладів загальної середньої освіти ознайомили з умовами вступу до закладу, особливостями навчання та проживання в гуртожитку.

Зокрема, делегація педколеджу зустрілася із Людмилою Гаврилюк, секретарем Ратнівської селищної ради та Олександром Денисюком, начальником управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради.

В ході зустрічі обговорили перспективи співпраці селищної ради та педагогічного коледжу в рамках працевлаштування випускників, надання їм першого робочого місця; організації та проведення науково-практичних конференцій, методичних та навчальних семінарів, «круглих столів» для педагогів громади та направлення за запитом селищної ради кращих студентів (випускників) для працевлаштування на вакантні посади в закладах та установах освіти за спеціальностями, що готуються в коледжі.

У результаті – учасники зустріч підписали меморандум про співпрацю між Ратнівською селищною радою та Володимирським педагогічним фаховим коледжем імені Агатангела Кримського Волинської обласної ради.

Зауважимо, що селищна рада уже уклала меморандум та договір про співпрацю з провідними закладами вищої освіти регіону – Волинським національним університетом імені Лесі Українки та Луцьким національним технічним університетом відповідно, що є свідченням пріоритетів у роботі селищної ради з розвитку освітньої галузі.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024