У Гірниківському ліцеї колективу представили нову скандальну директорку

16 Листопада 2023, 11:16
У Гірниківському ліцею колективу представили нову директорку 5008
У Гірниківському ліцею колективу представили нову директорку

У Гірниківському ліцеї – нова директорка Наталія Корсак.

Про це інформують на сайті Ратнівської селищної ради.

Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, начальник управління гуманітарної політики Олександр Денисюк та староста Гірниківського старостинського округу Іван Терещук представили колективу Опорного закладу освіти «Гірниківський ліцей Ратнівської селищної ради» нову директорку закладу Наталію Корсак. Вона призначена на цю посаду з 15 листопада 2023 року за результатами конкурсного відбору шляхом укладення контракту.

Під час зустрічі обговорювали питання, які найбільше хвилюють працівників, оглянуто приміщення та територію ліцею, дошкільного підрозділу, корпусу початкових класів, Сільцевської гімназії. Гості побажали Наталії Петрівні та очолюваному нею колективу успіхів у роботі, плідної співпраці, реалізації спільних задумів задля подальшого розвитку ліцею, підвищення його авторитету серед жителів старостинського округу та всієї громади.

Віталій Іванович запевнив присутніх у підтримці нових ідей та сприянні у їх реалізації з боку всього депутатського корпусу селищної ради.

Нагадаємо, раніше Район.Ратне інформував, що у Ратному протестували проти призначення нової директорки Гірниківського ліцею.

 

 

 

 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024