У Комаровому відзначили день села

05 Листопада 2023, 15:01
У Комаровому відзначили день села 711
У Комаровому відзначили день села

У селі Комарове влаштували благодійну програму «Все – для Перемоги!» з нагоди храмового свята та дня села.

Заходи відбулися у суботу, 4 листопада, повідомляють на сторінці Центру культурних послуг Ратнівської селищної ради у фейсбуці.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів-захисників громади.

Під час благодійної програми звучали патріотичні пісні у виконанні народного аматорського ансамблю народної пісні та музики «Ратнівські візерунки», народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Обрій», фольклорного колективу «Молодички» клубу села Прохід Жиричівської філії, окремих виконавців «Центр культурних послуг» та гімназії села Комарове.

Зі святом жителів села привітали Ратнівський селищний голова Віталій Бірук та староста Жиричівського старостинського округу Сергій Вашестюк.

На території святкування для них розмістилися кілька розваг. Діти стрибали на батуті, смакували солодкою ватою, та могли придбати різні дрібні іграшки.

Виставку-продаж ляльок мотанок та майстер-клас для дітей «Осіння феєрія» організували працівники Ратнівської публічної бібліотеки-філії комунального закладу «Центр культурних послуг».

Жителі та гості мали змогу придбати різноманітні смаколики, приготовлені працівниками Жиричівської філії КЗ «ЦКП» та Комарівської гімназії.

Під час благодійної програми вдалося зібрати 6 580 гривень.

Читайте також: У Щедрогорі на честь Героя Івана Маковецького перейменували вулицю

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024