У Самарівському ліцеї запрацював клас безпеки

22 Вересня 2023, 20:25
У Самарівському ліцеї запрацював клас безпеки 463
У Самарівському ліцеї запрацював клас безпеки

У ліцеї імені Петра Штика села Самари урочисто відкрили «Клас безпеки».

Запрацював клас 22 вересня. Про це повідомляють на сайті Самарівської громади.

На відкритті класу безпеки голова Самарівської сільської ради Микола Маргес наголосив про значимість такого класу в громаді, також наголосив на подальшому його методичного наповнення. 

Представники ВЗНС Ковельського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області приїхали на відкриття спецавтомобілем і провели з учнями бесіду щодо пожежної безпеки, розкрили алгоритм дій населення у випадку виникнення пожежі та познайомили учнів з пожежним обладнанням, яким оснащений їх автомобіль, і відповіли на багато питань, які задавали учні.

Нині такі тематичні класи мають вкрай важливе значення, адже знання з безпеки підростаючого покоління — запорука успішного та безпечного майбутнього країни. Наочне знайомство дітей з небезпечними ситуаціями допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід  діяти в екстремальних умовах.

Читайте також: На осінньому ярмарку у Гірниках зібрали понад 38 тисяч гривень для ЗСУ

Довідково: 

Створення та функціонування класу безпеки сприятиме систематичній підготовці учнів з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024