Відбулися благодійні розваги «Ратне – містечко щасливих дітей»

25 Липня 2023, 19:29
Відбулися благодійні розваги «Ратне – містечко щасливих дітей» 323
Відбулися благодійні розваги «Ратне – містечко щасливих дітей»

З нагоди Дня селища Ратне у приміщенні комунального закладу «Центр культурних послуг Ратнівської селищної ради» організували благодійний дитячий простір «Ратне – містечко щасливих дітей». 

Учасники заходу мали можливість послухати інструментальні та вокальні музичні твори у виконанні учнів Ратнівської дитячої музичної школи. Про це розповіли на сайті Ратнівської селищної ради.

Працівники Ратнівського центру дитячої та юнацької творчості запросили діток на локацію «Зупинка творчості та щастя». Це місце, де можна було втілити в життя свої фантазії та зобразити патріотичний малюнок на тілі, а також придбати сувеніри, виготовлені вихованцями центру дитячої та юнацької творчості.

Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської селищної ради підготувала для діток з особливими освітніми потребами майстер-клас «Квітуча Україна» та гру «Парашут».

Відвідувачі локації «Щасливе дитинство», яку підготували працівники Ратнівської публічної бібліотеки-філії комунального закладу «Центр культурних послуг» Ратнівської селищної ради, вчилися виготовляти вироби із сіна та грали інтерактивну гру «Збери літери», долучилися до акції «Побажання ЗСУ».

А ще для всіх бажаючих працювала локація «Створи своє коло безпеки», підготовлена працівниками комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради. Карткова настільна гра допомогла учасникам дізнатися як захистити себе та свої права в небезпечних ситуаціях в школі, на вулиці, з незнайомцями.

На завершення заходу всі діти виконали Державний Гімн України під інструментальний супровід дуету акордеоністів - учнів Ратнівської дитячої музичної школи та зробили спільне фото з Державним Прапором України, на якому залишили побажання для наших військовослужбовців.

Державний Прапор України та кошти у сумі 1782 гривень, зібрані під час дитячого благодійного заходу, будуть передані на потреби ЗСУ.

 

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024