Жителям сіл Прохід та Старостине нагадують про плановий вивіз сміття

22 Лютого 2023, 15:05
Сміттєві баки \ фото ілюстративне 184
Сміттєві баки \ фото ілюстративне

У двох селах Ратнівської громади проведуть організований збір та вивіз сміття.

У четвер 23 лютого розпочинається збирання та вивіз твердих побутових відходів комунальним підприємством Ратнівського ВУЖКГ, про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради.

Маршрут розпочнеться о 10 годині з села Прохід та пролягатиме по вулицях: Центральній, Молодіжній, Шкільній, Березневій, Спортивній, Польовій, Зеленій, Лесі Українки.

Після збору побутових відходів в селі Прохід транспортний засіб прямуватиме до села Старостине, де продовжить свій маршрут по вулицях  Шкільній, Проєктній, Садовій, Зоряній.

«Точний час коли на Вашу вулицю прибуде транспортний засіб вказати, на даний час, важко. За декілька разів буде напрацьовано маршрут та встановиться більш точний графік руху сміттєвої машини або трактора. Прохання жителів приготувати накопичене сміття та бути готовим до його завантаження. Для кращої логістики просимо збиратися зі сміттям групами з інтервалом приблизно 100-200 метрів», – йдеться у повідомленні.

Графік руху буде два рази на місяць у четвер (першого четверга місяця та останнього). Пластик (пластикові пляшки, посуд з миючих препаратів, пластмасові каністри, пластиковий посуд з оливи) та скло (скляні пляшки, склобій різних типів) не викидати з іншим, а викидати у відведені контейнери.

Варто зауважити, що будівельні та великогабаритні відходи вивозяться за індивідуальним замовленням, окремим маршрутом.

Читайте також: Забродівська громада: у власність держави повернули земельну ділянку вартістю понад 9 мільйонів гривень

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024