«Квітковий рай біля кожного освітнього закладу»: Поступельський ліцей взяв участь у Всеукраїнському проєкті

30 Листопада 2022, 15:19
«Квітковий рай біля кожного освітнього закладу» 570
«Квітковий рай біля кожного освітнього закладу»

Поступельський ліцей взяв участь у Всеукраїнському проєкті, спрямованому на озеленення українських шкіл.

Про це повідомили на сторінці ліцею у Facebook.

Поступельський ліцей Забродівської сільської ради долучився до Всеукраїнського проєкту, спрямованого на озеленення українських шкіл.

«Квітковий рай біля кожного освітнього закладу» – з таким гаслом в Україні запущений Всеукраїнський благодійний освітній проєкт #Flowers4school, який спрямований на озеленення українських шкіл. Ініціювали її підприємці від асоціації квіткових виробників із України та Нідерландів.

Головна місія проєкту – познайомити дітей зі світом квітів за допомогою їх участі у висадці цибулин для своєї школи. Нідерландські благодійники вірять, що висадка їхніх цибулин біля шкіл України допоможе позитивно вплинути на моральний стан дітей, і покаже їм, що садівництво – це весела справа, яка розвиває в них любов до землі нашої Батьківщини.

У рамках проєкту Поступельський ліцей Забродівської сільської ради Волинської області заповнив заявку на сайті і отримав велику кількість тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів. 

Навесні здобувачі освіти зможуть на власні очі побачити, як пагони з’являються з квіткових цибулин і дають дивовижно красиві квіти. Вони побачать, яку красу змогли виростити власними руками і будуть в захваті.

Читайте також: «Або волю здобути, або вдома не бути»: працівники Прохідського ліцею трудяться заради перемоги

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024