Придбали звукове обладнання для Центру культури та дозвілля Ратнівської селищної ради

19 Листопада 2022, 13:39
Придбали нове звукове обладнання для Центру культури та дозвілля 456
Придбали нове звукове обладнання для Центру культури та дозвілля

Придбали нове звукове обладнання для Центру культури та дозвілля, яке не оновлювалось 15 років.

Про це повідомили на сторінці КЗ «Центр культури та дозвілля» Ратнівської селищної ради у Facebook.

Для Центру культури та дозвілля придбали нове звукове обладнання. Кошти на нього виділили із бюджету Ратнівської селищної ради. 

Комплект якісного звукового обладнання є запорукою успіху будь-якого культурно-мистецького заходу.

«Це чудове придбання, ми про таке озвучення вже давно мріяли, адже музична апаратура не оновлювалася більше 15 років. Нарешті в нашому Центрі культури вона є, і ми всі дуже задоволені», – прокоментували працівники закладу культури.

Від початку повномасштабної війни проти України, працівники Центру культури та дозвілля твердо стоять на позиціях переможного культурного фронту. Об’єднані пісенною зброєю, вони допомагають військовим, виражають у цих піснях біль України та водночас надію і віру в перемогу. 

Починаючи з березня опубліковали десятки музичних кліпів, відеороликів у соцмережах Facebook та YouTube та презентацій на військово-патріотичну тематику. Влаштовували виїзні концерти в рамках благодійного творчого туру громадою «Разом до перемоги» на підтримку ЗСУ в усіх селах Ратнівської громади. Створили арт-простору для дітей, займались волонтерською діяльністю.

Глибоко переконані, що саме Ваше піклування, Віталію Івановичу, та небайдужість є міцною основою для подальшого розвитку культури на теренах Ратнівської громади. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю, підтримку та взаєморозуміння. Нехай людська вдячність додає Вам наснаги і сили. Разом ми здолаємо ворога! Все буде Україна! – пишуть на сторінці Центру культури та дозвілля.

Читайте також: Учням Самари-Оріхівського ліцею нагадали про безпеку на дорозі

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024