Представили директора Ратнівської «первинки»

01 Листопада 2022, 18:29
представили директора Ратнівської «первинки» 1292
представили директора Ратнівської «первинки»

Ратнівський селищний голова Віталій Бірук представив нового директора Ярослава Кулиніча. Про це повідомили на сайті Ратнівської селищної ради.

Сьогодні, 1 листопада в комунальному підприємстві «Центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради представили нового директора – Ярослава Кулиніча.

Очільник громади побажав успішної праці і гарних здобутків, розвитку підприємству, натхнення та наполегливості у роботі, здійснення нових планів та звершень. 

Також до медзакладу завітали із привітаннями Забродівський сільський голова Микола Калачук та Самарівський сільський голова Микола Маргес. До привітань приєднався і директор комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради Михайло Бегаль.

Ярослав Адамович у свою чергу подякував усім за щирі слова і висловив сподівання на підтримку, розуміння та співпрацю.

Довідково: Кулиніч Ярослав Адамович у 1996 році закінчив Тернопільський державний медичний інститут імені академіка І. Я. Горбачевського по спеціальності «Лікувальна справа».

З 1996 року по 1997 рік — інтернатура за фахом «Терапія» на базі Ратнівської центральної лікарні.

У 2020 році здобув другу вищу освіту магістерського рівня в галузі знань управління й адміністрування за спеціальністю «Менеджмент» в Національному університеті водного господарства та природокористування.

  • З 1997 по 1998 рік – головний лікар Річицької лікарської амбулаторії;
  •  З 1998 по 2000 рік — завідувач відділення швидкої допомоги Ратнівської центральної районної лікарні;
  • З 2000 по 2019 рік – завідувач поліклінічним відділенням Ратнівської центральної районної лікарні;
  • З 10 липня 2019 року – заступник директора з медичного обслуговування населення Ратнівської центральної районної лікарні;
  • З 4 листопада 2019 року – заступник директора комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської районної ради.

Читайте також: Ратне: прийняли рішення щодо призначення директора Ратнівської «первинки»

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024