У Ратнівській громаді планують відновити освітній процес у дитсадках

29 Жовтня 2022, 10:25
У Ратнівській громаді планують відновити освітній процес у дитсадках 892
У Ратнівській громаді планують відновити освітній процес у дитсадках

У Ратнівській громаді обговорюють відновлення освітнього процесу в змішаній формі навчання у закладах дошкільної освіти селища Ратне. 

Виїзне засідання освітянської комісії відбулося 27 жовтня. Про це йдеться на сайті Ратнівської ради.

Участь у роботі комісії взяли: Олена Антонюк, заступник селищного голови з питань діяльності органів виконавчих органів ради, Тетяна Данилюк, заступник начальника управління - начальник відділу освіти управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради, керівники закладів дошкільної освіти селища Ратне.

Члени комісії відвідали КЗ дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок  №2», який має підвальне приміщення, що обладнане як найпростіше укриття  для вихованців та працівників закладу.
Було обговорено відновлення в експериментальному режимі освітнього процесу в змішаній формі для вихованців старшого дошкільного віку, щоб надалі розпочати освітній процес у дошкільних підрозділах закладів освіти, в яких є найпростіші укриття.  

Керівникам дошкільних закладів доручили опитати батьків щодо доцільності відновлення змішаної форми навчання, напрацювати режим роботи закладу та організацію освітнього процесу в ньому. 

Читайте також: Юні лісові рейнджери досліджували екологію Ратного

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024