Ярослав Кулиніч може стати директором Ратнівського центру первинної медичної допомоги

04 Жовтня 2022, 17:36
Ярослав Кулиніч може стати директором Ратнівського центру первинної медичної допомоги 1132
Ярослав Кулиніч може стати директором Ратнівського центру первинної медичної допомоги

В залі засідань Ратнівської селищної ради відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.

Про це інформують на сайті Ратнівської селищної ради.

На участь в конкурсі надійшли заяви від Людмили Терещук та Ярослава Кулиніча. Від обох кандидатів заслухали конкурсні пропозиції та провели співбесіди.

Після цього, конкурсна комісія винесла питання про визначення кандидатури, яка відповідає встановленим вимогам – переможця конкурсу, на голосування.

За результатами голосування за кандидатуру Людмили Терещук проголосувало три члени комісії, три інших – утрималися.

За кандидатуру Ярослава Кулиніча проголосувало три члени комісії, три – проти.

Враховуючи те, що відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094, у разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні конкурсної комісії.

Відтак, прийняли рішення про визначення переможцем конкурсу Ярослава Кулиніча.

Члени конкурсної комісії одноголосно підтримали рішення про подання керівникові органу управління про призначення Ярослава Кулиніча на посаду директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024