Жителів Самарівської громади ознайомили із можливістю отримання безповоротних грантів

23 Вересня 2022, 15:10
Жителів Самарівської громади ознайомили із можливістю отримання безповоротних грантів 535
Жителів Самарівської громади ознайомили із можливістю отримання безповоротних грантів

У Самарівській громаді провели бесіду щодо можливості отримання безповоротних грантів до 250 тисяч гривень в межах нової урядової програми «єРобота».

Зустріч відбулася у середу, 21 вересня. Про це повідомляють на сторінці Ратнівської районної філії ВОЦЗ у фейсбуці.

Директор Ратнівського центру зайнятості Іван Миронюк поспілкувався із головою Самарівської громади та старостами старостинських округів

Іван Миронюк зауважив, що учасником програми може стати будь-який українець, який не працює на інших підприємствах та не веде інший бізнес. Для отримання гранту, за його словами, треба буде подати заявку через портал Дія чи відділення «Ощадбанку», додавши до заявки бізнес-план.

Протягом 10 робочих днів експерти «Ощадбанку» та Державного центру зайнятості проведуть оцінку проєкту, і якщо він відповідає критеріям програми, грантові кошти будуть перераховані на ваш рахунок», — зазначив очільник філії.

Директор підкреслив, що держава надаватиме грант не готівкою, а на окремий банківський рахунок. З цього рахунку, за його словами, можна буде купити обладнання, сировину, матеріали, закупити інструменти, частково оплатити оренду.

Подібну зустріч нещодавно влаштували у Заболоттівській громаді.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024