У Ратному реконструюють парк відпочинку

07 Серпня 2022, 11:24
Парк у Ратному 430
Парк у Ратному

У селищі Ратне розроблятимуть план реконструкції парку відпочинку з повним оновленням дитячих, спортивних майданчиків та новими насадженнями дерев.

Про це повідомляє Ратнівська селищна рада.

Нагадаємо, нещодавно у парку відпочинку зрізали аварійні дерева.

«До кожного дерева в місцевому парку зважений підхід. Аварійні - зрізають, а за рештою - правильний догляд. Ратнівчани, які відпочивають в парку, неодноразово стають свідками падіння значних розмірів гілок, про що й повідомляють в селищну раду. Реагуючи на звернення жителів, комісія з питань обстеження зелених насаджень (до складу якої входить і представник Державної екологічної інспекції у Волинській області) періодично проводить обстеження зазначених у заявах дерев та складає відповідний акт обстеження про аварійні чи фаутні (хворі) дерева», – зауважили у селищній раді.

За результатами обстеження зелених насаджень рішенням виконавчого комітету Ратнівської селищної ради від 01 серпня 2022 року № 158 Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства надали дозвіл на зрізання аварійних і фаутних дерев по вулиці Центральній (парк відпочинку).

Наразі, одним із першочергових завдань для нещодавно створеного сектору містобудування та архітектури Виконавчого комітету селищної ради визначили впорядкування містобудівної та землевпорядної документації території парку, на основі якої буде розроблятися робочий план реконструкції парку відпочинку з повним оновленням дитячих, спортивних майданчиків та новими насадженнями дерев.

До цих етапів виконавчий комітет залучатиме громадськість, щоб розробити проєкт на основі комплексного бачення, з врахуванням висновків спеціалістів та думки людей, які відвідують парк.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024