У Ратному вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

19 Лютого 2022, 13:25
У Ратному вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні 650
У Ратному вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

У селищі Ратне вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні.

День Героїв Небесної Сотні - пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого, це вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, йдеться на сайті Ратнівської селищної ради.

Напередодні, 18 лютого, біля білборду Героям Небесної Сотні та пам’ятної дошки загиблим військовослужбовцям відбулася година вшанування «І зупинилось серце молоде, щоб вічно билось серце України».

Згадати події Євромайдану, віддати данину шани Героям Небесної Сотні прийшли керівники громади, працівники установ, жителі селища, представники церковної громади.

Ведуча заходу Наталія Панасюк закликала всіх присутніх хвилиною мовчання вшанувати невмирущу пам’ять про загиблих воїнів Небесного Війська і згадати у своїх молитвах усіх, хто поклав свої голови за наше майбутнє. Під пісню «Гей, плине кача…», учасники заходу поклали квіти до білборду Героям Небесної Сотні та пам’ятної дошки загиблим військовослужбовцям. 

Звертаючись до присутніх заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена Антонюк зауважила, що подвиг Героїв Небесної Сотні має визначне значення для нашої країни. Перш за все, вони віддали своє життя за те, щоб кожен наш новий день був сповнений свободи, надії та світла. Тож нехай завжди палають свічки пам’яті за загиблими Героями Небесної Сотні у наших серцях.

Художні номери звучали у виконанні працівників КЗ «Центр культури та дозвілля». На завершення настоятель Іллінського Собору отець Роман провів поминальну молитву за Героїв Небесної Сотні та всіх борців, які віддали життя за незалежність України.

Читайте також: У Ратному відзначили День єднання України

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024