Прохід: після вибуху у котельні мають відновити теплопостачання школи у найкоротші терміни

30 Листопада 2021, 08:22
У селі Прохід стався вибух у котельні 899
У селі Прохід стався вибух у котельні

У школі села Прохід, що у Ратнівській громаді, мають відновити роботу закладу та теплопостачання у найкоротші терміни.

Таке завдання поставив голова ОДА Юрій Погуляйко за результатами візиту на Ратнівщину, про це йдеться на сайті Волинської ОДА.

Зауважимо, вибух у газовій котельні ЗОШ І-ІІІ ступеня села Прохід стався 29 листопада.

Слід зазначити, що горіння на території котельні не зафіксовано, потерпілих та загиблих немає. Працівники Ратнівської філії АТ «Волиньгаз» перекрили газопостачання. 

Також, у закладі евакуювали учнів та працівників.

Оглянувши місце події, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та його перший заступник Сергій Мовенко поспілкувалися із представниками ДСНС в області та Нацполіції, місцевим керівництвом та директоркою школи, аби скоординувати усі дії з метою якнайшвидшого відновлення повноцінної роботи котельні та школи. Адже наразі навчання в освітньому закладі організували дистанційно.

Відтак, очільник області доручив у найкоротші терміни відновити теплопостачання та повноцінну роботу навчального закладу. 

Також Юрій Погуляйко наголосив на важливості обов’язкового проведення розслідування та з’ясування причин руйнування конструкції котельні. Окрім того, за дорученням голови облдержадміністрації буде проведене інспектування усіх котелень у навчальних закладах області.

Читайте також: Тест на антитіла не доводить, що у людини сформувався імунітет від COVID-19, – МОЗ

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024