«У Жиричах діти мають нарешті піти в новий дитсадок», - голова Волинської обласної ради

01 Жовтня 2021, 10:40
Дитсадок у Жиричах 941
Дитсадок у Жиричах

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад з’ясовував на Ратнівщині, чому у Жиричах діти досі не мають змоги відвідувати новозбудований дитсадок.

Про це Григорій Недопад написав на своїй сторінці голови у фейсбуці.

Подаємо допис без змін:

«Чому досі не відкрили збудований дитсадок у Жиричах – з’ясовував сьогодні під час робочої поїздки на об’єкт. Раніше з цією проблемою до мене звернулися мешканці села Жиричі, що на Ратнівщині.

Двоповерхову будівлю завершили ще на початку літа, однак місцева влада не хоче брати цей об'єкт на утримання, поки забудовник не ліквідує недоліки.

На цей дитсадок мешканці села чекали роками. І те, що він досі не працює – це злочин проти громади.

Читайте також:Будівництво дитсадочку у Жиричах перебуває на завершальній стадії

Староста села має нарешті узяти на себе відповідальність і закрити всі проблемні питання. Адже будь-який будівельний об’єкт після здачі потребує доопрацювання, а тут хочуть одразу отримати готову «цукерочку». Своєю бездіяльністю староста підставляє голову ОТГ, облраду і ОДА. Та найгірше – діти не можуть піти в повністю готовий садочок!

Доручив усунути всі недоліки за лічені дні, адже з початком холодів ситуація лише ускладниться. Найближчим часом маємо побачити працюючу будівлю, наповнену дитячим сміхом, з усіма комфортними умовами для перебування малят у дитсадку. В іншому випадку будемо вдаватися до ще більш рішучих мір.

Дякую батькам діток, які звернулися до мене, а також прийшли на сьогоднішню зустріч, спільними зусиллями доведемо справу до успішного завершення», - зауважив голова Волинської облради.

Читайте також: Педагогині школи села Гірники отримали відзнаки у Ратному

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024