У Жиричах відсвяткували 40-річний ювілей школи

03 Вересня 2021, 08:50
У Жиричах відсвяткували 40-річний ювілей школи 1958
У Жиричах відсвяткували 40-річний ювілей школи

У НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-дитячий садок» села Жиричі відзначили 40-річний ювілей.

1 вересня 2021 року святкові лінійки відбулися у всіх 13 закладах загальної середньої освіти Ратнівської селищної ради, в тому числі у школі села Жиричі. Про це йдеться на сайті Ратнівської селищної ради.

Привітати вчителів, учнів та їх батьків з початком нового навчального року та з 40-річним ювілеєм школи завітали: селищний голова Віталій Бірук, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віра Чернуха, депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар, заступник начальника управління – начальник відділу освіти Тетяна Данилюк, голова об’єднаної профспілки працівників освіти Валентина Дейнека.

Читайте також:  У Ратнівській гімназії відбулося свято 1 вересня

Після привітань, керівництво вручило для потреб школи цінні подарунки – телевізор та ноутбук.

«Безперечно, найбільш неповторним і відчутним свято першого дзвоника  у закладах освіти Ратнівської селищної ради було для першокласників (їх у нашій громаді 316 учнів), адже вони переступили поріг школи, і саме для них розпочнеться цікаве шкільне життя, у якому все – уперше: перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху Країни Знань.

Читайте також: Ратне: перший дзвоник пролунав у школі №2

Для 266 одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Особливої атмосфери чи не в кожному закладі освіти додали вишиванки, які одягнули здобувачі освіти, педагоги та батьки, а шкільні подвір’я були святково вбрані і заквітчані.

Ну і як же без незмінних атрибутів святкової лінійки: звучання Державного Гімну України та урочистого підняття Державного прапора учасниками АТО, дзеленчання дзвіночка у руках першокласників, який сповістив про початок нового навчального року! Тож нехай він буде успішним!!!» – зауважують у селищній раді.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024