Водій мотоцикла був п'яний: деталі аварії із підлітками на Ратнівщині

10 Серпня 2021, 09:10
Водій мотоцикла був п'яний: деталі аварії із підлітками на Ратнівщині 2510
Водій мотоцикла був п'яний: деталі аварії із підлітками на Ратнівщині

На Ратнівщині троє хлопців, чотирнадцяти та п’ятнадцяти років, не впоралися з кермуванням та в’їхали в автівку.

Про це йдеться 9 серпня у сюжеті ТСН.

Аварія сталася ось на дорозі між селами Жиричі та Прохід. Мотоцикл з трьома підлітками в’їхав у автівку, що рухалася назустріч. Хлопців від удару порозкидало на узбіччя.

В Романа та Катерини, які були в тому легковику, досі перед очима ті жахливі миті.

«Його колінна чашечка залишилася в дверях, тобто кістка в дверях. Ну це дуже страшно», — говорить водій автівки.

Кажуть, все сталося посеред ночі. Мотоцикл просто вилетів на них з темряви. Коли вибігли на вулицю, побачили на узбіччі травмованих підлітків. Запевняють, що усі троє були без шоломів та напідпитку.

В кожного з рота пахло алкоголем. Вони їхали десь з дискотеки, — зазначає водій.

«Ми запитали, чи вони вживали алкоголь, вони сказали "так», — додає пасажирка авто.

Керманичу двоколісного — 15 років, його пасажирам — 14 і 15. Усіх трьох шпиталізували. Найбільше постраждав 14-річний Володимир. Він нині у реанімації. Сьогодні ж оперувати мають і його друга з відкритим переломом ноги. Спілкуватися з журналістами батьки відмовляються.

Аварії з підлітками на Волині трапляються нерідко. У сусідньому селі навесні двоє сестер на скутері не впоралися з керуванням і на повороті в’їхали у паркан. Одна із дівчат загинула. Попри усі ці трагедії селами продовжують роз’їжджати підлітки. Мотоцикли та скутери тут майже у кожному дворі та батьки їх дітям не забороняють.

Проте односельці визнають, що діти не дотримуються швидкості та просто літають вулицями. Найстрашніше, кажуть, уночі після вечірок.

У поліції вже з’ясували, що кермувальник мотоцикла й один з пасажирів були п’яні. Правоохоронці нагадують, що їздити на мотоциклах можна лише з 16-річного віку. І тільки у шоломах.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024