На Волині поліція контролює правила пересування вантажівок

11 Липня 2021, 10:30
На Волині поліція контролює правила пересування вантажівок 849
На Волині поліція контролює правила пересування вантажівок

З 1 червня у денну пору доби застосовуються обмеження та заборона руху автомобільними дорогами загального користування державного значення великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн.

Про це нагадують у секторі комунікації поліції Волинської області.

Обмеження не стосуються транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, а також перевезення, пов’язані із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій.

Заборона руху діє з метою зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг при температурних показниках повітря вище +28 С.

З цією метою на автомобільних дорогах загального користування державного значення встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. 

Для тимчасової стоянки транспортних засобів в області використовується 26 майданчиків в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.

Саме за дотриманням водіями вантажних транспортних засобів вагових параметрів та вимог дорожніх знаків і слідкують працівники поліції.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024