Ратнівська гімназистка – призерка Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів

25 Березня 2021, 11:16
Мілана Семенюк 1933 Джерело: https://www.facebook.com/groups/RKafSocial/permalink/3736772153102595/
Мілана Семенюк

Учениця Ратнівської школи-гімназії №1 зайняла друге місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу».

Конкурс проходив протягом 23-24 березня у режимі онлайн у місті Миколаєві. Про це повідомляє Зоряна Нінічук у групі «МК вчителів суспільно-гуманітарних» наук на фейсбук.

Нагадаємо, ратнівська гімназистка підтвердила звання найкращої музеєзнавиці Волині.

Учнівську молодь Волині у заході гідно представила учениця школи-гімназії Мілана Семенюк, ставши призеркою конкурсу (ІІ місце, напрям «музеї військово-історичного профілю»).

Мілана Семенюк
Мілана Семенюк

Юний екскурсовод показала високий рівень володіння матеріалами експозиції, вміння спілкуватися з відвідувачами (слухачами), творчо поєднувати показ і розповідь, чітко, логічно, послідовно презентувати музейну колекцію.

Щиро вітаємо Мілану з перемогою на Всеукраїнському рівні, здобутою своєю наполегливою працею та цілеспрямованістю. Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому, впевнено йти до своєї мети, залишаючи позаду всі перешкоди. Нехай любов до рідного краю завжди надихає, а старання та потенціал приводять до нових звершень та перемог, – пише Зоряна.

Читайте також: Команда юних журналістів Ратнівської громади здобула призове місце на обласному турнірі

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024