У Ратному вшанували воїнів-афганців

18 Лютого 2021, 12:02
1186 Джерело: ratnesel.gov.ua

У Ратнівському районному будинку культури провели захід з нагоди 32 річниці з Дня виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  

Захід, який відбувся 15 лютого, організували за ініціативи голови Ратнівської районної організації Волинської обласної спілки ветеранів Афганістану Сергія Філіпчука, пишуть на сайті Ратнівської селищної ради.

З побажаннями міцного здоров’я, добробуту і мирного неба над головою звернувся Сергій Іванович до усіх присутніх, а згодом вручив медалі воїнам.

Також на захід запросили Ратнівського селищного голову Віталія Бірука, якого нагороджено почесною грамотою за активну участь у розвитку Ветеранського руху. 

У своєму вітальному слові очільник громади побажав ветеранам війни в Афганістані та членам їх сімей затишку, добра і шани від оточуючих.  Наснаги, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини  та рідної України! А також разом з усіма в глибокій шані схилив голову перед пам’яттю тих, хто загинув.

Сьогодні ми вшановуємо пам'ять загиблих, схиляємо голову перед їх подвигом, мужністю та витримкою. Вічна їм пам'ять! – сказав Віталій Іванович.

У рамках заходу селищний голова вручив учасникам бойових дій квіти та подарункові сертифікати.

Чудовим подарунком для всіх присутніх став тематичний концерт у виконанні аматорів сцени та працівників будинку культури. В ході концертної програми на адресу афганців лунали щирі, теплі слова. Присутні насолоджувалися пісенними виступами воїнів-афганців Ярослава Находа та Василя Геча.

По закінченні урочистостей всі присутні вирушили святковою ходою до пам’ятного знаку загиблим воїнам, де були покладені вінки та квіти в знак глибокої шани, поваги та вдячності.








Читайте також: У Заболотті вшанували полеглих воїнів 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024