Ратне: представили керівницю управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради

11 Січня 2021, 12:48
Віра Чернуха 3617
Віра Чернуха

У Ратному селищний голова Віталій Бірук офіційно представив новопризначену керівницю управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради – Віру Чернуху.

Представлення відбулося під час наради з керівниками закладів та установ освіти та культури селищної ради у вівторок, 5 січня. Про це пишуть на сайті Ратнівської селищної ради.

Зокрема, селищний голова ознайомив керівників з баченням перспективи розвитку гуманітарної сфери, шляхів розв'язання нагальних проблем.

Протягом 5-6 січня, заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олена Антонюк, начальниця управління гуманітарної політики Віра Чернуха, начальниця фінансового відділу Людмила Ковч, голова постійної комісії Катерина Власюк та члени постійної комісії з питань освіти, культури, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, дотримання регламенту, законності, правопорядку, боротьби зі злочинністю та у справах сім’ї, молоді та спорту Ратнівської селищної ради, провели робочі засідання за участі керівників установ і закладів.

Під час роботи, керівники обговорили проблемні питання функціонування закладів, здійснено уточнення показників прогнозованих бюджетних призначень та штатної чисельності працівників установ і закладів комунальної власності селищної ради.

Читайте також: Комітет Ратнівської селищної ради складатиметься із 13 людей

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024