Партія «За Майбутнє» назвала претендентів, які боротимуться за місцеві ради у Волинській області

21 Вересня 2020, 17:19
940

Волинська обласна організація політичної партії «За Майбутнє» провела з’їзд, на якому представила потенційних депутатів до місцевих рад усіх рівнів.

Загалом сформували 57 списків. З’їзд відбувся ввечері 18 вересня у Палаці культури Луцька – інформує 12 канал.

За словами народної депутатки Ірини Констанкевич, головний критерій – аби претенденти відчували відповідальність за свого виборця, і були добре знайомі зі специфікою регіону, який вони представляють.

Оскільки саме від їх компетентності і залежатиме процвітання громад. Тому чимало претендентів вже мають досвід в управлінських сферах. І точно знають, які саме зміни треба місцевим жителям.

«Мені хочеться, щоб мої діти жили вже у набагато кращій громаді, їздили хорошими дорогами, навчалися у гарній школі», – наголосив депутат Ківерцівської ОТГ Юрій Косинець.

Бізнесмен Андрій Разумовський наголосив, що хоче аби Луцьк був сучасним.

«Щоб люди з інших країн, які відвідають наше місто, дивувалися красі, яка навколо», – розповів Разумовський.

Та претендентів обирали не лише через досвід. У списках, каже Ірина Констанкевич, є чимало амбіційної молоді.

«Ми радо приймаємо до наших лав і молодь. Вони сформують той запас, той ліфт для наступних виборів – і місцевих, і парламентських. Тому що, зазвичай, так і вчаться – поруч із старшими вчиться молодь» , – розповіла Ірина Констанкевич.

На з’їзді затвердили програму осередку. Також, згідно з протоколом, зачитали всі списки претендентів. За кожен з них голосували партійці. У залі їх було 68.

Окрім цього, представили партійців, які боротимуться за крісла голів селищних та міських рад.

Від Луцька балотуватиметься нинішній радник луцького міського голови Ігор Поліщук. У Ковелі це журналіст Ігор Чайка, а у Нововолинську за крісло очільника громади змагатиметься Борис Карпус.

Читайте також: Партія «За майбутнє» – перша у рейтингу партій до Волинської обласної ради

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024